Løsninger der skaber resultater og synergier

Vores løsninger er unikke og forsyner vores kunder med muligheder de ikke havde før

Challenger Selling Værktøj

PotentialeRadaren er spot on når du vil rådgive og udfordre dine kunder endnu mere. Du får en indsigt, du ikke har idag, du bliver mere relevant og effektiv. Kundernes oplevelse og værdi ved at mødes med dig vokser, hvilket de kvitterer med en øget tillid til dig som leverandør.

Insights & Best Practice

PotentialeRadaren skaber dine egne unikke Insights. Insights Præsenteret som almindelige % tal, Benchmark din kunde, eller endnu bedre, du vil blive i stand til at forklare en Best Practice adfærd, dvs. de virksomheder der top-performer, hvad gør de anderledes end de øvrige.

Konsensus Workshops

Over 50% af tabte B2B salg, skyldes manglende konsensus hos kunden. Antallet af stakeholders stiger og er ofte fra forskellige afdelinger. Potentiale Radaren afdækker gruppens svage led og potentialer, men den fanger også hvor de er uenige og hvor stor forskellen er.

New Biz og Seminar

Seminarer kan Potentiale Radaren identificere hvor deltagergruppen har svage led og forbedringspotentiale. Du kan forberede mere målrettet og du bliver mere relevant. Ift. NewBiz møder er Potentiale Radaren unik som døråbner, og kvalificering af møder.

"Your Dream. Our Mission"

Udviklet til at skabe synergier og nye muligheder til dig

Det helt unikke ved PotentialeRadaren er at det er en såkaldt “akkumulerende løsning”. Et eksempel, vores kunde Klean har brugt deres PotentialeRadar på Digital Modenhed på ca. 80 møder, og derudover afholdt 3 seminarer, og 5 workshops. Klean er mere relevante i alle touchpoints, Kunderne får mere end de forventer. Det interessante for Klean, er at der sker en akkumulering af data fra alle møder, workshops og seminar, hvilket giver Klean et validt analyse-grundlag, data der præsenteres i PotentialeRadarens Insights Center, med mulighed for at se på, alm. analyse tral,  Benchmarks og Best Practice. 

Med andre ord, datagrundlaget optimeres løbende som PotentialeRadaren anvendes i Klean’s touchpoints med eksisterende kunder og kundemner/leads, Klean opnår et Insights grundlag uden at de har iværksat en stor analyse, eller rekrutteret et dyrt analysehus til en éngangs analyse. Kleans Insights Grundlag styrkes løbende, og øger  værdien til kunderne.

We strive to make our clients happy

So, let's be happy together