Challenger & Insight Selling

Deltag i analysen og få gode Insights retur

Tak fordi du afsætter tid til at gennemføre denne analyse om Challenger / Insight Selling. Vi gennemfører undersøgelsen i samarbejde med Christian Schönström-Lund, som er ekstern lektor indenfor B2B salg på CBS og ejer af Inspired Communication, samt mediet Sales247.dk.

Der er ikke tidligere foretaget en lignende analyse i Danmark, og din deltagelse vil medvirke til at give os mere viden om, hvordan danske virksomheder arbejder med Challenger og Insight Selling. Herudfra uddrager vi Benchmarks samt Best Practices indenfor forskellige brancher, og vi ser frem til at dele resultaterne med dig.

Når vi har gennemgået analysen, får du tilbudt indsigt via:

  • Artikler med fokus på udvalgte temaer
  • Interview af Christian Schönström-Lund, ekstern lektor på CBS
  • Personlige refleksioner fra udvalgte “branchepersoner” (brancher udvælges ud fra volumen i analysen f.eks. kan vi allerede nu sige Tech er udvalgt
  • Konkrete vejledninger til at løse de udfordringer vi ser i analysens data

For at kunne uddrage relevante data, har vi brug for lidt information om dig: Din stilling, branche, virksomhedsstørrelse og e-mail. Individuelle data behandles fortroligt, og intet videregives til 3. part. For mere information herom, læs vores privacy policy længere ned. 

Det er vigtigt, at dine svar reflekterer, hvor I står i dag; ikke ud fra jeres mål og intentioner. 

Det tager 5-10 minutter at besvare undersøgelsen.

God fornøjelse